Announcement

Collapse
No announcement yet.

Frik51's Collection

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Originally posted by srboone View Post
    I still can't see them. Just abox with a red X in it.
    Hmm weird. I can, they're probably cached in your browsers temporary files / cookies.
    CD Email: danhocker@cemeterydance.com

    Non-Work related social media and what not:
    Instagram

    Buy my stuff! - https://www.etsy.com/shop/HockersWoodWorks

    Comment


      Thanks, dan, but have changes been made in the way to insert images?

      -I go to Insert Image
      -From Url
      -remove the checkmark from Retrieve remote file and reference locally

      At least, that's how it used to work. But now, when I remove the checkmark (or whatever it's called) I
      the OK to post the image disappears so I can no longer post it. Then I leave the checkmark and get the attachment.
      Whatever...

      sk

      Comment


        Wow...that's a freaking big picture... was small when I found it...

        Comment


          Yes, thanks, Dan, I also can see the illustrations.
          But, to go back to my original question, have things been changed in the way to post illustrations?

          sk

          Comment


            I don't think they have. At least I'm doing everything the old way...

            Comment


              Originally posted by srboone View Post
              I still can't see them. Just abox with a red X in it.
              But didn't you always have that problem with my images.
              I seem to remember you mentioning this. You could only see them at home..

              sk

              Comment


                All the ones I find online i post with the URL and make sure I uncheck the little box.

                The others, like ones in my collection, I post from my own laptop with the option of upload from the computer.

                Comment


                  Originally posted by frik51 View Post
                  Thanks, dan, but have changes been made in the way to insert images?

                  -I go to Insert Image
                  -From Url
                  -remove the checkmark from Retrieve remote file and reference locally

                  At least, that's how it used to work. But now, when I remove the checkmark (or whatever it's called) I
                  the OK to post the image disappears so I can no longer post it. Then I leave the checkmark and get the attachment.
                  Whatever...

                  sk
                  That's really weird. That's exactly how I go to post images as well, and it works for me. This forum update is causing me all sorts of headaches... I don't know why it's doing the attachment thing, is it doing that for anyone else?

                  If it keeps doing that, you can always just type out the IMG tags. Use [IMG] and [/IMG] with the url in between and it does exactly the same thing as if you where clicking the little image button. In the mean time I'll try and see what the problem is.
                  CD Email: danhocker@cemeterydance.com

                  Non-Work related social media and what not:
                  Instagram

                  Buy my stuff! - https://www.etsy.com/shop/HockersWoodWorks

                  Comment


                    I am at home....
                    "I'm a vegan. "

                    ---Kirby Bliss Blanton , The Green Inferno (2013)

                    Comment


                      Originally posted by srboone View Post
                      I am at home....
                      Oops....

                      sk

                      Comment


                        Originally posted by Dan Hocker View Post
                        If it keeps doing that, you can always just type out the IMG tags. Use [IMG] and [/IMG] with the url in between and it does exactly the same thing as if you where clicking the little image button. In the mean time I'll try and see what the problem is.
                        I'll give this a try, Dan.
                        And Squire, please let me know if the following image shows up or not...

                        Comment


                          I think it should....

                          sk

                          Comment


                            I can see it fine. I'm gonna check the others (I restarted my computer.)

                            But that's a no on the previous posts.
                            "I'm a vegan. "

                            ---Kirby Bliss Blanton , The Green Inferno (2013)

                            Comment


                              I tried to re-post the works, Squire, but was making a big mess of things.
                              I'll leave it for now and promise to do better next time.

                              sk
                              Last edited by frik51; 04-27-2012, 04:09 AM.

                              Comment


                                I also see the new one and not the old ones. Dan's suggestion of it cacheing shouldnt be a problem since I am using private browing so it shouldnt be saving anything. Anyway...hopefully anything new will come up fine.

                                Comment

                                Working...
                                X